AKCE
Ramen Asijský Pop Up
Třetí březnový víkend patří v Helen japonské kuchyni. Mišo Nestor z Cafe Telegraph jí umí jako málokdo v regionu. Přijďte v sobotu na Ramen pop up, nebo v neděli na brunch s chutí Japonska.
CELODENNÍ NABÍDKA - sobota 18. 3. od 11.00 do 19.30
Veggie ramen
silný zeleninový bujón, shitake, kombu řasa, karotka, česnek, jarní cibulka, máslová dýně, vejce,
hráškové výhonky, sezamový olej, salsa verde, sojová omáčka, ramen nudle
248,-
Porchetta ramen
grilovaný pak-choi, sušené wakame, houby enoki, jarní cibulka, kokosové mléko, dashi, shitake,
kombu řasa, vejce, vepřová porchetta, ramen nudle, česnek, sušený fenykl, vejce
288,-
Beef ramen
hovězí morkové kosti, shitake, kombu řasa, fenykl, sojová omáčka, mirin, dashi, vejce,
ramen nudle, pažitka, smažená cibulka, togarashi, rybí omáčka, kukuřice, hovězí gyoza
318,-
Yakitori grill
grilované krevety, koriandrová divoká rýže, mango, chilli, česnek, krevetová emulze
378,-
NEDĚLNÍ BRUNCH - neděle 19. 3. od 9.00 do 15.00
K oblíbeným vejcím benedikt od našeho šéfkuchaře Toma Juříka přibudou asijské speciality od Mišo Nestora:
Lososová rolka s mangem v tempuře
okurka, zázvor, wasabi, dashi majonéza
288,-
Polévka Tom Yum
houby, rýžové nudle
88,-
Glazírovaný teryiaki vepřový bok
krevety, jasmínová rýže s vejci
328,-
Matcha cheescake
148,-
„Život bez vášně je jako rámen bez poctivého vývaru, prostě o ničem," říká Mišo. Od střední školy jde za svým cílem – stát se sushi masterem a šéfkuchařem asijské restaurace. Po cestě k cíli se potkává i s gastronomií dalších částí světa. Miluje spojování klasických kuchyní různých zemí s chutěmi Asie. Před Telegraphem působil v olomouckém projektu Fishi Sushi.
www.telegraph.cz
Rezervujte si svoje místa ZDE.
nebo přímo na místě v Bistro Helen.
Neváhejte nás kontaktovat na bistro (a) helen tecka cz nebo +420 730 892 288
Těšíme se na vás!