s Mišo Nestorem
Třetí říjnový víkend patří v Helen japonské kuchyni. Mišo Nestor, náš bývalý kolega, kterého můžete aktuálně potkat zpět v olomouckém projektu Fishi Sushi jí umí jako málokdo v regionu. Přijďte v sobotu na Ramen & Sushi POP UP.
Ramen Tonkotsu Pork
vepřový vývar, kokosové mléko, dashi, marinované vejce, krkovice, jarní cibulka, kukuřice, hráškové výhonky
298,-
Ramen Shoyu Vege
zeleninový vývar, marinované vejce, sous-vide bílé zelí, prášek z kombu řasy, frisée, pečené houby, nori řasa
288,-
Sushi Sake Tempura
losos, okurka, takuan, dashi mayo
268,-
Sushi Ebi Uramaki
sous-vide kreveta, avokádo, flambované hovězí maso, úhořová omáčka
298,-
Sushi Tofu Futomaki
marinované shiitake, mrkev, rukola, grilované tofu
188,-
„Život bez vášně je jako rámen bez poctivého vývaru, prostě o ničem," říká Mišo. Od střední školy jde za svým cílem – stát se sushi masterem a šéfkuchařem asijské restaurace. Po cestě k cíli se potkává i s gastronomií dalších částí světa. Miluje spojování klasických kuchyní různých zemí s chutěmi Asie.
Neváhejte nás kontaktovat na bistro@helen.cz nebo +420 730 892 288
Těšíme se na vás!
Nenašli jsme žádné nejbližší akce