prostory

Vše co chcete vědět o zdravém živnotním stylu.

Bistro

 

Akce: RAMEN Pop Up

Třetí březnový víkend patří v Helen japonské kuchyni. Mišo Nestor z Cafe Telegraph jí umí jako málokdo v regionu. Přijďte v sobotu na Ramen pop up, nebo v neděli na brunch s chutí Japonska.
Číst více

Víkend s Green Leaves

Poslední únorový víkend bude patřit Bistro Helen milovníkům vegetariánské a veganské kuchyně. Z Brna k nám dorazí populární koncept Green Leaves, který se specializuje právě na tento typ gastronomie.
Číst více

Akce: Valentýn v Helen

Chcete připravit svému milovanému/milované nevšední zážitek? Potrpíte si na stylový interiér, příjemnou atmosféru a dokonalou obsluhu? Tým šéfkuchaře Tomáše Juříka připravil čtyřchodové menu, které potěší jeho i ji.
Číst více

Sváteční otevírací doba

Vážení zákazníci, zde naleznete informace, kdy máme přes svátky otevřeno a zavřeno. :)
Číst více

Svatomartinské menu

Svatý Martin se blíží mílovými kroky. Podle předpovědí meteorologů sice nepřijede na bílém koni, zato na našem menu nebude chybět bílá husa. Nemusíte spoléhat jen na pátek 11. 11., speciální husí nabídku připravíme od pondělí 7. do soboty 12. listopadu.
Číst více

Degustační večeře - zvěřina

Lovecká sezóna je tady! A s ní i naše nabídka skvělého večera s vybranými jídly ze zvěřiny. Nenechte si ujít pětichodové degustační menu v Bistru Helen, které připravil šéfkuchař Tomáš Juřík. Ochutnáte třeba topinamburový krém s raviolou plněnou jelením masem, kančí ragú nebo dančí hřbet.
Číst více

V neděli se doma nevaří!

Udělejte si v neděli pohodu. Nemusíte vařit ani se o nic starat. Po letní sérii brunchů jsme se rozhodli nabídnout vám od září zajímavé menu každou neděli. Můžete si být jistí, že pokaždé vás čeká nějaká novinka.
Číst více

Léto v Helen: Víkendové večerní grilování a nedělní brunche

Do Bistra Helen přichází léto v plné parádě a my jsme na něj připraveni. Využijte teplé večery a přijďte k nám v pátek a sobotu na grilované speciality. Každou druhou neděli pro vás připravujeme brunche.
Číst více