prostory

Vše co chcete vědět o zdravém živnotním stylu.

Bistro

 

Akce: Valentýnské menu

doplnit
Číst více

Bistro Helen: Vyzkoušejte naše nové menu

S novým rokem jsme vám připravili i nový jídelní lístek. Nápaditá jídla s oblíbenými i nečekanými kombinacemi chutí vymyslel společně s naší kreativní kuchařkou Magdalénou Tomečkovou také Tomáš Juřík, který brzy posílí naše řady.
Číst více

Akce: Sushi all you can eat

VYDEJME SE SPOLEČNĚ DO JAPONSKA ZA JEJICH ÚŽASNÝMI SPECIALITAMI! Celý den u nás bude válet sushi master Tomáš Svoboda a ochutnáme nejrůznější dobroty - od sushi, přes tempuru, až po ramen.
Číst více

Hledáme posily do týmu

Hledáme nové posily do našeho týmu, chceš se k nám přidat? Možná hledáme právě tebe! Právě teď nabíráme kuchaře, kuchařky, číšníky, servírky a dokonce šéfkuchaře či šéfkuchařku.
Číst více

Článek: Jak si v lednu udržet zdravé tělo i mysl

Je to tady, nový rok 2021 začal, máme za sebou první měsíc. Co nám přinese a jaký bude, si teď můžeme “jen” představovat a přát si. Věřím, že většina z nás si přeje, abychom byli zdraví! I s ohledem na současnou situaci vidím, že hodnota zdraví v našich životech roste. Zdraví, to není jen absence nemoci, ale je to dynamická rovnováha v oblasti tělesné, duševní i sociální! Péčí o všechny tyto oblasti pak můžeme své zdraví aktivně podporovat.
Číst více

Take-away a rozvoz

Naši milí zákazníci, sice jsme museli zavřít bistro, ale nemějte strach, my se jen tak nedáme! Otevřeli jsme výdejní TAKE-AWAY okno a spustili rozvoz.
Číst více

Zdravé vánoční mlsání, jde to vůbec dohromady?

Pomalu se nám blíží konec roku, advent a vánoční svátky, které jdou ruku v ruce s hojností, dobrým jídlem a tradičním vánočním cukrovím. Ale proč se vlastně peče vánoční cukroví? Kde se tato tradice, která má u nás hluboké kořeny, vlastně vzala?
Číst více

Fermentace

Je tady podzim a příroda nám stále ještě nabízí velkou hojnost svých plodů, které můžeme různými způsoby uchovávat na zimu. A já bych se dnes ráda podívala na jeden z nejstarších způsobů uchovávání potravin - na fermentaci nebo-li kvašení.
Číst více