AKCE

Víkend s Green Leaves 

 HELENxGreen_Leaves_FB_událost

 

CELODENNÍ NABÍDKA - sobota 25. 2. od 11.00 do 19.30

V sobotu připraví šéfkuchař projektu Honza Rovenský veganské celodenní menu:

 

Pečený lilek se salátem tabouleh

tahini omáčka, hummus

 

Mrkvovo-jáhlové karbanátky

brambory grenaille, bylinková sojanéza

 

Květák v tempuře s miso omáčkou

jarní cibulka, koriandr, pražený sezam, jasmínová rýže

 

NEDĚLNÍ BRUNCH - neděle 26. 2. od 9.00 do 15.00

K oblíbeným vejcím benedikt a Jackfruit burgeru s batátotovými hranolky od našeho šéfkuchaře Toma Juříka 

přibude z brněnské produkce:

 

 

Hummus z červené čočky

výpečky z hlívy, cibulové chutney

 

Vege paštika s brusinkami

máslo s rozmarýnem

 

Krupičná kaše

višně, čokoláda, mochyně peruánská, kešu

 

„Můj cíl je vařit dobré jídlo, ze kterého mají lidé radost," říká Honza Rovenský, který začal s vařením už v dětství s babičkou. Se svou ženou Erikou, která má pro gastronomii stejnou vášeň jako on, již několik let provozují úspěšnou cateringovou společnost. Pořádají kurzy, vaří ve firmách i na svatbách a dokazují, že veganská kuchyně je zajímavá, chutná a inspirativní pro řadu lidí.

www.greenleaves.cz

 

Rezervujte si svoje místa ZDE.

nebo přímo na místě v Bistro Helen.

 

 Neváhejte kontaktovat na bistro (a) helen tecka cz nebo +420 730 892 288

Těšíme se na vás!

Zpět