AKCE
Víkend s Green Leaves
CELODENNÍ NABÍDKA - sobota 25. 2. od 11.00 do 19.30
V sobotu připraví šéfkuchař projektu Honza Rovenský veganské celodenní menu:
Pečený lilek se salátem tabouleh
tahini omáčka, hummus
Mrkvovo-jáhlové karbanátky
brambory grenaille, bylinková sojanéza
Květák v tempuře s miso omáčkou
jarní cibulka, koriandr, pražený sezam, jasmínová rýže
NEDĚLNÍ BRUNCH - neděle 26. 2. od 9.00 do 15.00
K oblíbeným vejcím benedikt a Jackfruit burgeru s batátotovými hranolky od našeho šéfkuchaře Toma Juříka
přibude z brněnské produkce:
Hummus z červené čočky
výpečky z hlívy, cibulové chutney
Vege paštika s brusinkami
máslo s rozmarýnem
Krupičná kaše
višně, čokoláda, mochyně peruánská, kešu
„Můj cíl je vařit dobré jídlo, ze kterého mají lidé radost," říká Honza Rovenský, který začal s vařením už v dětství s babičkou. Se svou ženou Erikou, která má pro gastronomii stejnou vášeň jako on, již několik let provozují úspěšnou cateringovou společnost. Pořádají kurzy, vaří ve firmách i na svatbách a dokazují, že veganská kuchyně je zajímavá, chutná a inspirativní pro řadu lidí.
www.greenleaves.cz
Rezervujte si svoje místa ZDE.
nebo přímo na místě v Bistro Helen.
Neváhejte kontaktovat na bistro (a) helen tecka cz nebo +420 730 892 288
Těšíme se na vás!