INFORMACE
Degustační večeře
A s ní i naše nabídka skvělého večera s vybranými jídly ze zvěřiny. Nenechte si ujít pětichodové degustační menu v Bistru Helen, které připravil šéfkuchař Tomáš Juřík. O vinný doprovod se postará Víno J. Stávek z Němčiček.
Degustační zvěřinové menu HELEN
Welcome drink – Prosecco Treviso DOC Lobster
Zvěřinová paštika, uzené mandle, hruška, naše povidla a brioška
Tercie rosé, pozdní sběr, 2021
Topinamburový krém s houbami, ravioly plněné jelením masem, pažitkový olej
Sauvignon, pozdní sběr, 2021
Ragú z divočáka s ostružinami a špekem, bramborové šišky
Karmazín, family cuvée 30´, 2019
Hřbet z daňka, citronový konfit, badyánové zelí, černý kořen, čokoláda a foie gras
Frankovka staré keře, 2019
Vanilkový creme brulée, kandovaná dýně, vanilka a lískooříšková zmrzlina
Lokus červený, likérové, 2017
Základní vstupenku zakoupíte ZDE a vstupenky i včetně vinného párování ZDE.
Pro rezervaci nás neváhejte kontaktovat na bistro (a) helen tecka cz nebo +420 730 892 288 nebo přes rezervační formulář.