INFORMACE

  Degustační večeře 

HELEN_degu_zverina_FB_post

LOVECKÁ SEZÓNA JE TADY! 
 

A s ní i naše nabídka skvělého večera s vybranými jídly ze zvěřiny. Nenechte si ujít pětichodové degustační menu v Bistru Helen, které připravil šéfkuchař Tomáš Juřík. O vinný doprovod se postará Víno J. Stávek z Němčiček. 

Degustační zvěřinové menu HELEN

Welcome drink – Prosecco Treviso DOC Lobster

Zvěřinová paštika, uzené mandle, hruška, naše povidla a brioška

Tercie rosé, pozdní sběr, 2021

Topinamburový krém s houbami, ravioly plněné jelením masem, pažitkový olej

Sauvignon, pozdní sběr, 2021

Ragú z divočáka s ostružinami a špekem, bramborové šišky

Karmazín, family cuvée 30´, 2019

Hřbet z daňka, citronový konfit, badyánové zelí, černý kořen, čokoláda a foie gras

Frankovka staré keře, 2019

Vanilkový creme brulée, kandovaná dýně, vanilka a lískooříšková zmrzlina

Lokus červený, likérové, 2017

Základní vstupenku zakoupíte ZDE a vstupenky i včetně vinného párování ZDE. 

Sledujte nás na sociálních sítích facebook nebo instagram, aby vám neuteklo vždy naše aktuální menu.
 
Těšíme se na vaši návštěvu! 
 

Pro rezervaci nás neváhejte kontaktovat na bistro (a) helen tecka cz nebo +420 730 892 288 nebo přes rezervační formulář.

Zpět