WORKSHOP

 Kvašení - Jak to děláme my 

 

 

Kvašení je způsob, jak efektivně ,,uskladnit" zeleninu, prodloužit její životnost, dodat zajímavou chuť a získat tak zdravé benefity navíc.

Naše Majda s Kačkou se s vámi podělí o své zkušenosti s kvašením a dozvíte se také, k čemu je kvašená zelenina dobrá i po zdravotní stránce.

Dozvíte se zajímavé tipy, co všechno lze nakládat, a že to vůbec není žádná věda. Ukážeme vám také, jak si doma naložit zelí, různé druhy zeleniny nebo kimchi. I my totiž rády experimentujeme.

"Muž může žít bez ženy, ale nemůže žít bez kimchi." (Korejské přísloví)

Přednáška proběhne v pátek 15. října od 17 hodin v HELEN Soul

Kapacita je omezená, proto doporučujeme včasnou rezervaci.

 

Cena 350 Kč

 

Vstupenky jsou k zakoupení osobně u nás v Bistro HELEN nebo platbou na účet.

V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat na soul (a) helen tecka cz nebo +420 730 892 288.

Těšíme se na vás!

 

Kdo je Mgr. Kateřina Gálová?

Kateřina se více než 10 let intenzivně věnuje zdravému životnímu stylu, ve své soukromé praxi kombinuje práci průvodkyně životního stylu, fyzioterapeutky, trenérky a výživové poradkyně. Věnuje se především ženám před a po porodu (výživové poradenství a fyzio), ale také ostatním ženám a mužům, kteří potřebuji pomoc/radu v oblasti stravování a pohybu, v neposlední řadě pak dětem s nadváhou a obezitou. 

 

 

Zpět