s Mišo Nestorem
Třetí březnový víkend patří v Helen japonské kuchyni. Mišo Nestor z Cafe Telegraph jí umí jako málokdo v regionu. Přijďte v sobotu na Ramen pop up, nebo v neděli na brunch s chutí Japonska.
Veggie ramen
silný zeleninový bujón, shitake, kombu řasa, karotka, česnek, jarní cibulka, máslová dýně, vejce,
hráškové výhonky, sezamový olej, salsa verde, sojová omáčka, ramen nudle
248,-
Porchetta ramen
grilovaný pak-choi, sušené wakame, houby enoki, jarní cibulka, kokosové mléko, dashi, shitake, kombu řasa, vejce, vepřová porchetta, ramen nudle, česnek, sušený fenykl, vejce
288,-
Beef ramen
hovězí morkové kosti, shitake, kombu řasa, fenykl, sojová omáčka, mirin, dashi, vejce, ramen nudle, pažitka, smažená cibulka, togarashi, rybí omáčka, kukuřice, hovězí gyoza
318,-
Yakitori grill
grilované krevety, koriandrová divoká rýže, mango, chilli, česnek, krevetová emulze
378,-
K oblíbeným vejcím benedikt od našeho šéfkuchaře Toma Juříka přibudou asijské speciality od Mišo Nestora:
Lososová rolka s mangem v tempuře
okurka, zázvor, wasabi, dashi majonéza
288,-
Polévka Tom Yum
houby, rýžové nudle
88,-
Glazírovaný teryiaki vepřový bok
krevety, jasmínová rýže s vejci
328,-
Matcha cheescake
148,-
„Život bez vášně je jako rámen bez poctivého vývaru, prostě o ničem," říká Mišo. Od střední školy jde za svým cílem – stát se sushi masterem a šéfkuchařem asijské restaurace. Po cestě k cíli se potkává i s gastronomií dalších částí světa. Miluje spojování klasických kuchyní různých zemí s chutěmi Asie. Před Telegraphem působil v olomouckém projektu Fishi Sushi.
Neváhejte nás kontaktovat na bistro@helen.cz nebo +420 730 892 288
Těšíme se na vás!
Nenašli jsme žádné nejbližší akce