bistro HELEN

Ramen Pop Up

s Mišo Nestorem

Datum

18. – 19. 3. 2023

Čas konání

12.00 h

Místo

Bistro Helen

Třetí březnový víkend patří v Helen japonské kuchyni. Mišo Nestor z Cafe Telegraph jí umí jako málokdo v regionu. Přijďte v sobotu na Ramen pop up, nebo v neděli na brunch s chutí Japonska.

CELODENNÍ NABÍDKA - sobota 18.3. od 11.00 do 19.30

Veggie ramen

silný zeleninový bujón, shitake, kombu řasa, karotka, česnek, jarní cibulka, máslová dýně, vejce,

hráškové výhonky, sezamový olej, salsa verde, sojová omáčka, ramen nudle

248,-

Porchetta ramen

grilovaný pak-choi, sušené wakame, houby enoki, jarní cibulka, kokosové mléko, dashi, shitake, kombu řasa, vejce, vepřová porchetta, ramen nudle, česnek, sušený fenykl, vejce

288,-

Beef ramen

hovězí morkové kosti, shitake, kombu řasa, fenykl, sojová omáčka, mirin, dashi, vejce, ramen nudle, pažitka, smažená cibulka, togarashi, rybí omáčka, kukuřice, hovězí gyoza

318,-

Yakitori grill

grilované krevety, koriandrová divoká rýže, mango, chilli, česnek, krevetová emulze

378,-

NEDĚLNÍ BRUNCH - neděle 19.3. od 9.00 do 15.00

K oblíbeným vejcím benedikt od našeho šéfkuchaře Toma Juříka přibudou asijské speciality od Mišo Nestora:

Lososová rolka s mangem v tempuře

okurka, zázvor, wasabi, dashi majonéza

288,-

Polévka Tom Yum

houby, rýžové nudle

88,-

Glazírovaný teryiaki vepřový bok

krevety, jasmínová rýže s vejci

328,-

Matcha cheescake

148,-

„Život bez vášně je jako rámen bez poctivého vývaru, prostě o ničem," říká Mišo. Od střední školy jde za svým cílem – stát se sushi masterem a šéfkuchařem asijské restaurace. Po cestě k cíli se potkává i s gastronomií dalších částí světa. Miluje spojování klasických kuchyní různých zemí s chutěmi Asie. Před Telegraphem působil v olomouckém projektu Fishi Sushi.

Doplňující informace

Neváhejte nás kontaktovat na bistro@helen.cz nebo +420 730 892 288

Těšíme se na vás!

Podobné akce

Nenašli jsme žádné nejbližší akce