bistro HELEN

Podzim v kuchyni

praktický workshop fermentace

Datum

30. 11. 2023

Čas konání

17:00

Místo

Helen Soul

Kvašení, fermentace, práce se sezónními produkty. Náš oblíbený kurz fermentování potravin vás připraví nejen na nevlídné podzimní období, protože budete umět dodat tělu ty nejzdravější a nejchutnější kvašené dobroty.

Celým kurzem vás provede kreativní kuchařka Magdaléna Tomečková a výživová poradkyně Kateřina Veškrnová.

Odnesete čtyři zavařovací sklenice plné laskomin a hlavu plnou vědomostí včetně tištěných receptů a spousty praktických tipů.

Kapacita kurzu je omezená pro 16 osob.

Podzim v kuchyni

cena za osobu

890 Kč
Rezervovat on-line

Doplňující informace

Neváhejte nás kontaktovat na bistro@helen.cz nebo +420 730 892 288

Těšíme se na vás!

Podobné akce

Nenašli jsme žádné nejbližší akce